Konflikt- og stresshåndtering

Filosofi

I henhold til HUMANarchitect filosofien jobber vi med fundamentet for å kunne håndtere konflikter og stress. Det er deg selv, dynamikken med dine medmenneske og din omgivelse (bolig, arbeidsplass). Stress kan lede til flere konflikter. For mange kan konflikter lede til stress, frustrasjon og dårlig stemning, som kan prege dine forhold, din helse, din arbeidshverdag mm. Noen merker det umiddelbart og noen etter lengre tid. Konflikter er en del av livet hjemme, på jobb og i samfunnet.  Spesielt i ledende posisjoner har konflikter og stress konsekvenser for arbeidsatmosfæren, medarbeiderfornøyselse og samarbeidet. Hjemme kan de står i veien for det vi ønsker oss: berikende kjærlighetsforhold.

SENSE & ELEGANCE SINE TJENESTER:

jobber med indre konflikter,  relasjonskonflikter og stress. Du får mer klarhet og ferdigheter til å håndterer konflikter og stress på en tryggere og lettere måte. Samtidig kan du utvider dine kommunikasjons- og lederegenskaper. Det skal langsiktig føre til et liv farget av glede, ærlighet, letthet, fred og kjærlighet.  Sense & Elegance brenner for sine fagfelt og mener det er den fineste gaven til deg selv, dine relasjoner og samfunnet. 

 

KONFLIKTER

LITE TID

TO-DO-LISTER

PRIVATLIV

LIVETS UTFORDRINGER

HÅNDTERING

KUNNSKAP

VERKTØY

INSPIRASJON

PERSONLIG UTVIKLING

 Tid for en forandring:

Trenger du nye verktøy og ferdigheter i din lederrolle?

Synes du det er travelt eller tungt med konflikter? Lei av drama?

Er dine forhold eller samarbeid fredelig men ikke inspirerende eller slik du ønsker det?

Tolererer du ting i dine forhold, som du egentlig ikke vil?

Har stress gått på bekostning av dine mellommenneskelige forhold og din helse (tarm, hodepine, nakkesmerter mm.) ?

Har du alt, men du er ikke fornøyd?

Er ditt liv fullt men ikke tilfredsstillende?

Tenker du det er helt vanlig, fordi alle har det slik?

Konflikt – og stresshåndering, som er inspirerende.

Jeg ser frem til å utvikle meg som leder og menneske.

Jeg vil håndtere konflikter, utfordringer og forandringer suverent.

Jeg ønsker meg berikende forhold og samarbeid med mine medmennesker.

Jeg fortjener ærlighet og nærhet i mine forhold.

Jeg vil forstå mer om min egen helse, føle meg bra, lett, glad og påvirker mine forhold positivt.

Jeg trenger mer klarhet over det jeg vil.

Jeg velger det som er menngsfult for meg,

Jeg samenligner mitt liv ikke med andre. Jeg lever slik jeg ønsker det.

Alt er en tilstand

Konflikter og stress er en tilstand. Livet kommer med oppgaver og utfordringer, som må løses. Med individuell inspirasjon, verktøy og kunnskap går denne prosessen lettere og lettere. 

Janine er utdannet i konflikthåndtering/management, er sertifisert mekler, kurset dialogfasilitator, utdannet yogalærer og har ila sin egen læringsprosess fordypet seg innen meditasjon, aktsomhet, ledelse, kommunikasjon, relasjoner mm. I løpet av mine ti år som sivilarkitekt har jeg jobbet analytisk, kreativt og empatisk med mange kundebehov,  som jeg måtte forstå og transformere.

 

Et lykkelig menneske er en god leder, en god venn:inne, en god sønn/datter, en god samboer:inne og en god ektemann/ektekvinne. Vårt samfunn trenger slike mennesker.”

TJENSTER INNEN KONFLIKT- OG STRESSHÅNDTERING, SOM  DU KAN  VELGE  IMELLOM  :

Kundetilpasset 1:1

I den første samtalen (2 timer) starter vi med å systematisk kartlegge dine individuelle utfordringer og målsettinger for å få en helhetlig oversikt over din situasjon. Lengde på timen (1,5 eller 2 timer) og intervall avtales individuelt (etter behov eller regelmessig over en viss periode). Timene kan avholdes via Zoom eller et avtalt sted.

I Sense & Elegance brukes forskjellige verktøy som refleksjon, forskningsbasert kunnskap, kommunikasjonsteknikker, pusteteknikker, kreativitetsteknikker, meditasjon, aktsomhet, arkitektur-psykologi mm. De tilpasses og fordypes individuelt etter behov.

Føler du at det kan være noe for deg? Send en e-post og jeg tar kontakt med deg. Når kjemien stemmer, kan vi starte.

Kurs om konflikt - og stresshåndtering

Av og til er det deilig og nødvendig med en eller flere inspirerende timer eller dager. En mulighet for egentid og personlig utvikling. Samtidig blir det rom for utveksling med andre.

Konflikt og stress er store begrep. Det er forskjellige temaer som er relevant for å møte konflikter og stress med bevissthet og letthet. Noen ganger kombinerer vi flere tema og på andre kurs fordyper vi oss innenfor et tema. Sjekk ut Sense & Elegance sine tilbud, som legges ut på nettsiden og sosiale medier.

Våre kurs avholdes via Zoom eller et avtalt sted. Ønsker du, at vi holder et av våre kurs hos dere, tar gjerne kontakt via e-post.

Retreat 1:1 eller små grupper

Vi trenger avstand fra hverdagen. Et annet sted – med noe og noen som inspirerer oss. Et rom for å puste, reflektere, lære og få et nytt syn på det du er for tett innpå i hverdagen.

Vi tilbyr retreats i små grupper i fantastiske omgivelser, hvor vi kombinerer kreative opplevelser, kurs og velvære. Alle tilbud blir lagt ut på nettsiden og sosiale medier.

1:1 retreat: En unik, personlig luksus er en hel helg med fokus kun på deg. Etter at vi har jobbet med hverandre gjennom 1:1 timer kan vi dra på en retreat-helg. Innenfor din visjon blir vi på forhånd enige om sted, relevante tema, innhold, omfang, trening og velvære for din personlige helg.

Kursoversikt

> 13.10.-15.10.2023 Bootcamp i kommunikasjn og konflikthåndtering

> 31.01.2024 Relasjoner er ikke arbeid – de er lærerike & berikende

> 17.02.2024 Kjærlighetens dag

Mekling tilbyrs kun utenfor Norge. Meklingsprofil:

Munkestranda 20
6076 Moltustranda / Norway
+47 455 17 225
sense.and.elegance@gmail.com

© Sense & Elegance AS

PERSONVERN