Balanse-leder …

Filosofi

I henhold til HUMANarchitect filosofien jobber vi med fundamentet til din balanse; deg selv og dine behov. I løpet av mine ti år som sivilarkitekt har jeg jobbet analytisk, kreativt og empatisk med mange kundebehov, som jeg måtte forstå og transformere.  Underveis mistet jeg min balanse, fant tilbake og tok balansen til et nytt nivå. I løpet av prosessen fordypet jeg min kunnskap innen yoga, meditasjon, aktsomhet, ledelse, mat, kommunikasjon mm.

PÅ DET GRUNNLAGET HAR JEG UTVIKLET «BALANSE - LEDER» KURSET. «BALANSE - LEDER» SKAL FØRE DEG TIL ...

«Balanse-leder» skal føre deg til et mer fornøyd liv, farget av glede, fred og kjærlighet. Samtidig bygger kurset opp og forbedrer dine lederegenskaper. Kurset kan fungere som en veileder og støtte for dem som mister balansen, eller være til inspirasjon for å heve deg og din balanse  til et nytt nivå.

 

AMBISJONER

LITE TID

TO-DO-LISTER

PRIVATLIV

LIVETS UTFORDRINGER

HÅNDTERING

KUNNSKAP

VERKTØY

INSPIRASJON

PERSONLIG UTVIKLING

«Balanse-leder» – inspirasjon til å heve din balanse

Vil du forbedre dine lederegenskaper, slik at lederrollen blir lettere?

Ønsker du å håndtere utfordringer med enda mer ro?

Vil du gjerne være den beste versjonen av deg selv?

Ønsker du å blomstre opp og leve et balansert og lykkelig liv?

Er du leder i ditt eget firma og jobber med det du elsker, men synest noen områder bør være mer avbalansert?

«Balanse-leder» – Veiledning, når du mister balansen.

Har du alt, men du ikke er fornøyd?

Er ditt liv fullt men ikke tilfredsstillende?

Har du mistet din life-work-balanse?

Har det gått på bekostning av dine mellommenneskelige forhold?

Har du stressrelaterte utfordringer som IBS (irritabel tarm), matintoleranser, hodepine, nakkesmerter, leddsmerter mm.?

Balanse

Å miste sin balanse er bare en tilstand. Det kan endres. Balanse er en livsoppgave. Livet kommer med oppgaver og utfordringer, som må løsest. Men med individuell inspirasjon, verktøy og kunnskap går denne prosessen lettere og lettere.

Et lykkelig menneske er en god leder, en god venn, en god sønn/datter, en god samboer og en god ektemann/ektekvinne. Vårt samfunn trenger slike mennesker.

INNEN  KURSET «BALANSE-LEDER»  HAR VI  FORSKJELLIGE  TILBUD, SOM  DU KAN  VELGE  IMELLOM  :

Balansetime - kundetilpasset 1:1 (1,5 til 2 timer)

I den første samtalen (2 timer) starter vi med å systematisk kartlegge dine individuelle utfordringer og målsettinger for å få en helhetlig oversikt over din situasjon. Lengde på timen (1,5 eller 2 timer) og intervall (etter behov eller regelmessig over en viss periode) avtales individuelt. Balansetimer kan avholdes via Zoom eller i Munkevilla på Herøy.

I Sense & Elegance brukes forskjellige verktøy som refleksjon, pusteteknikk, meditasjon, aktsomhet, mat, arkitektur-psykologi mm. De tilpasses og fordypes individuelt etter behov.

Føler du at det kan være noe for deg? Avtal et “bli kjent-møte” med meg via telefon eller e-post. Når kjemien stemmer, kan vi starte ditt individuelle kurs «Balanse-leder».

Tilleggstjeneste: Balanse-helg kundetilpasset 1:1

Etter at vi har jobbet med hverandre gjennom balansetimer kan vi dra på en balanse-helg. Av og til trenger vi avstand fra hverdagen. Et annet sted – med noe og noen som inspirerer oss. Et rom for å puste, reflektere, lære og få et nytt syn på det du er for tett innpå i hverdagen.

I lag finner vi et sted i en fantastisk omgivelse, som inspirerer deg. Innenfor din visjon om et balansert og lykkelig liv blir vi på forhånd enige om relevante tema, innhold, omfang, trening, velvære og kostnader for din personlige balanse-helg.

En unik, personlig luksus. En hel helg med fokus kun på deg.

Balanse-helg i små grupper

Av og til er det deilig og nødvendig med en inspirerende helg. En mulighet for egentid og personlig utvikling. Samtidig blir det rom for utveksling med andre ledere og en sjanse for å savne våre kjære hjemme.

Sense & Elegance tilbyr inspirerende balanse-helger i arkitektoniske omgivelser, som er godt egnet for å finne sin balanse i.

Balanse er et stort begrep og der er forskjellige temaer som er relevant for et lykkelig balansert liv. På noen balanse-helger kombinerer vi flere tema og på andre fordyper vi oss innenfor et tema. Sjekk ut våre tilbud.

03.- 05.12. 2021 Balanse-helg, Nøsen Yoga og Fjellhotel, Røn, Norge (Følg link til info og bestilling)

https://www.nosenyoga.no/vinter/2021/12/3/balanse-ledernbspbalanse-og-inspirasjonshelg-for-ledere-med-janine-mller

Munkestranda 20
6076 Moltustranda  /  Norway
+47 455 17 225
Sense.and.elegance@gmail.com

© Sense & Elegance AS 2023